RIVNINGSTJÄNSTER

Vi utför rivningsarbeten med gedigen erfarenhet och yrkesskicklighet runt om i hela Finland. Tack vare vår mångsidiga maskinpark och många års erfarenhet kan vi garantera att arbetet slutförs enligt överenskommen tidsplan. Vi ser alltid till att rivningsmaterialet forslas bort och återvinns på ett korrekt sätt.

VI KÖPER OCH ÅTERVINNER METALLSKROT

Vi tar emot och köper skrot till dagspris från såväl privatpersoner som företag. Vi sorterar och bearbetar skrotet i enlighet med kvalitetskraven och återvinner det vidare till inhemska stålverk.

Vi förser dig med växelflak och containrar där du kan samla skrotet och större partier kan vi hämta med kranbil.

BILÅTERVINNING

Vi är en officiell mottagningsstation för bilar som ska skrotas och vi ser till att din bil kostnadsfritt avförs från registret. Alla fordonsrelaterade skyldigheter upphör när du fått skrotningsintyget. Du behöver inte själv lämna tillbaka fordonets registreringsskyltar eller registerutdrag, vi tar hand om allt!

Mer information om bilskrotning och vilken bilskrot som finns närmast dig hittar du på www.autokierratys.fi.

STÅLFÖRSÄLJNING

På våra stationer i Kuopio och Vasa hittar du ett brett urval av järn och metall för dina behov. Om du så önskar, kan vi även leverera produkterna till dig.

VÄXELFLAK

Vi levererar växelflak till företag och privatpersoner för insamling av större mängder skrot. Vi erbjuder också växelflak som en kontinuerlig, avtalsbaserad tjänst. Vi kommer överens med kunden om vad och hur mycket som ska ingå i tjänsten enligt kundens behov.

Företaget Romuliike Teräshaka grundades 2010 och är verksamt inom cirkulär ekonomi. Vårt syfte är att omvandla metall från skrot till en resurs. Vi är specialiserade på rivningsarbeten samt inköp, återvinning och försäljning av metallskrot. Vi är verksamma i Parkano, Kuopio och Vasa. Vår omsättning uppgår till cirka 6,4 miljoner euro och vi sysselsätter omkring 25 experter. Läs mer om vår historia, som omfattar mer än 40 år i skrotbranschen.