YRITYS

3 toimipistettä

Parkano • Kuopio • Vaasa

6,4 miljoonaa

liikevaihto

25 osaajaa

työyhteisö

Romuliike Terähaka on vuonna 2010 perustettu suomalainen kiertotalouden alalla toimiva perheyritys. Tehtävämme on metallin muuttaminen romusta resurssiksi.

Palveluihimme kuuluvat romumetallin ja arvometallien osto, kierrätys ja myynti, purkupalvelut, vaihtolavapalvelut sekä autojen kierrätys. Palvelemme niin yrityksiä ja kuntia kuin yksityistalouksiakin.

Toimipisteissämme Parkanossa, Kuopiossa ja Vaasassa työskentelee noin 25 osaajaa. Toimintamme on sertifioitu ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 -standardien mukaan. Liikevaihtomme on noin 6,4 miljoonaa euroa. Tarinamme romun ja kiertotalouden alalla ulottuu yli 40 vuoden päähän.

TARINAMME

Romuala on kiehtova ja vaatii erityistä intohimoa. Lempisen veljekset saivat tuntuman romun kiertokulkuun ja kaupankäyntiin jo lapsuudessaan, kun heidän isänsä rehasi kauppaa romulla ja isänisänsä hevosilla.

Vanhempi veljes Jouni perusti oman romuliikkeen armeijasta päästyään vuonna 1981, ja samoihin aikoihin Perttu-veli hakeutui toiminnan työhön isän romuliikkeeseen Parkanoon. Veri veti, eikä polte ole laimentunut hiventäkään 40 vuodessa.

ARVOMME

Perusarvomme toteutuvat jokapäiväisessä toiminnassamme ja ohjaavat valintojamme

Vastuullisuus

Olemme edistäneet kiertotaloutta jo 40 vuotta. Olemme sitoutuneet ympäristövaikutusten minimointiin sekä työhyvinvoinnin ja laadun parantamiseen ISO-standardien vaatimusten mukaisesti. Vuonna 2021 meille on myönnetty ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 -sertifikaatit.

Palvelua alusta loppuun

Asiakkaamme saa koko ratkaisun yhdellä soitolla. Hoidamme paikallisesti ja nopeasti niin siistit sisätyöt kuin likaiset hommat. Asiointi kanssamme on helppoa. Osaaminen, kokemus ja luotettavuus ovat kaiken perusta.

Onnistumme yhdessä

Avoin vuoropuhelu organisaatiomme sisällä sekä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa johtaa kaikkien menestykseen. Kohtaamme yhdessä sekä vastoinkäymiset että onnistumiset.

TAPAMME TOIMIA

Teemme systemaattisesti investointeja organisaatioon ja osaamiseen sekä prosesseihin, toimintatapoihin ja tekniikkaan, mikä varmistaa kilpailukykymme ja kannattavuutemme.

Joulukuussa 2021 toiminnanohjausjärjestelmämme sertifioitiin ISO 9001 -laatustandardin, ISO 14001 -ympäristöstandardin sekä ISO 45001 -työterveys ja työturvallisuusstandardin mukaisesti.

Romupiha Teräshaka | Ihmiset | Människorna

IHMISEMME

Meidän vahvuutemme ovat meidän ihmisemme. Meillä työskentelee noin 25 osaavaa ja luotettavaa ihmistä. Onnistumme yhdessä tukemalla toisiamme ja jakamalla yhteiset arvot.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Haku on päättynyt